Makkarajuoksut

lokakuu
sunnuntai
4
08:00
HuonoHuonoHuonoHuonoHuono
 


Harrastajien tulee lukea oikealta sivupaneelista löytyvä teksti: "Harjoitukset - mitä jokaisen tulisi tietää". Lukemalla tekstin ymmärtää miksi harjoituksissa jokin asia tehdään niinkuin se tehdään, tekstissä on myös ohjeita treenareille. Pohtimalla tekstiä ja toimimalla ohjeen mukaan, jokainen meistä voi nauttia harjoituksista enemmän.
Yksi harmittava piirre yleistyi viime kaudella ja siihen kiinnitetään tällä kaudella erityistä huomiota. Muutamat treenarit juoksuttivat samana iltana sekä maastossa että radalla, radalla jopa parikin kertaa. Olisi hyvä keskittyä yhdellä kertaa vain rataan tai maastoon. Vaikka niin että joka toinen viikko rataharjoitukset ja joka toinen viikko maastoharjoitukset, riippuen mihin kokeeseen on seuraavaksi tähtäämässä.
Tälle kaudelle kehitetään lipunmyyntiä TIISTAISIN seuraavasti:
- lipunmyynti pyritään aloittamaan klo 17:30, riippuen miten lipunmyyjä pääsee paikalle
- harjoitus alkaa klo 18:00
- ensin annetaan vuoronumerot (=liput) talkoolaisille, jotka esittävät vapaalipun
- seuraavaksi myydään vuoronumerot Luhtilaukkaajat ry:n jäsenille, jäsenyys tarkastetaan ajoittain jäsenrekisteristä
- lopuksi myydään vuoronumerot muille
TORSTAIN liput myydään kuten viime kaudella klo 17:30 ja harjoitus alkaa klo 18:00
Lippujen hinnat ovat samat kuin viime kaudella
Lopuksi ne päivämäärät:
Luhtilaukkaajat ry:n kerhopäivä järjestetään tiistaina 23.5 klo 17:30 alkaen jäsenille. Ensin tutustutaan uusittuun alueeseen, sen jälkeen jäsenet saavat kokeilla erilaisia laitteita, koneita ja vempaimia. Oma koira saa juosta kun handleri on kokeillut laitteita.
Tiistai-harjoitukset aloitetaan 30.5, ja kuten viime kaudellakin, Luhtilaukkaajien facebook-seinällä kerrotaan viimeiset tiedot päivän harjoituksista. Tiistain harjoitus on tarkoitettu koirille jotka ovat jo juosseet sekä koirille jotka on torstai harjoituksista ohjattu tiistai harjoituksiin.
Torstai-harjoitukset aloitetaan 1.6, ja kuten viime kaudellakin, Luhtilaukkaajien facebook-seinällä kerrotaan viimeiset tiedot päivän harjoituksista. Torstai harjoitukset on tarkoitettu pennuille ja aloitteville koirille. Torstaisin opetellaan viehevarmuutta, koppilähtöä ja vieheen seuraamista sekä opastetaan vinttikoiraurheilun pariin. Torstaisin on pienellä pellolla maastoharjoitus muille kuin SVKL:n kilpailuoikeuden omaaville roduille, harjoituksen järjestään Molossi Race ry.
Luhtilaukkaajat ry:n hallituksen puolesta
the Sihteeri