SIC ry

huhtikuu
lauantai
29
10:00

Hei kaikille!

Vuosi on vaihtunut ja sehän tarkoittaa, että kevät on jo melkein täällä!
Tämä vuosi alkaa mahtavasti, koska nyt jo kolme uutta jäsentä on toimittanut hakemuksensa liittyäkseen joukkoomme!

Vuoden 2018 hallitus järjestäytyi marraskuun lopussa ja teki suunnitelmaa tulevan kauden ensimmäistä kokoustaan varten.
Päällimmäisinä asioina ovat tietenkin tulevat harjoitukset: niiden alkaminen ja tekijät, radan kunnostus ja uusien henkilöiden kouluttaminen mukaan harjoituksiin ja toimintaan. Tätä aihetta sivuten olemme myös julkaisseet Luhtilaukkaajien facebook- ja nettisivuilla kyselyn, jonka tarkoituksena olisi saada lisää tietoa teiltä, jotka harjoituksissa käytte: Onko jokin pielessä vai hyvin? Voimmeko tehdä jotakin toisin vai onko nykyinen malli paras vaihtoehto? Ja jos ette käy harjoituksissa, niin miksi? Käykääpä vastaamassa kyselyyn, jotta saamme kaiken tärkeän palautteen kerättyä. Kyselyyn vastataan nimettömänä ja siellä on tekstikenttiä vapaata palautetta varten.

Syyskokouksessa esitettiin perustettavaksi kilpailutoimikunta ja ”vanhan hallituksen” viimeisessä kokouksessa päätettiin, että se toimii hallituksen alaisena valmistelevana ja esittelevänä toimikuntana, jonka toimintakausi on yksi (1) kalenterivuosi. Vuonna 2018 toimikunnan puheenjohtajana toimii Camilla Rissa. Lisää tietoa saamme toimikunnasta ja sen toiminnasta kevään myötä.

Haluan kiittää teitä luottamuksesta valitessanne minut yhdistyksen puheenjohtajaksi. Tehtävä on minulle uusi ja on suuri kunnia liittyä tähän ”Suurmiesten ja -naisten” joukkoon, joka on monta vuotta luotsannut kerhoa eteenpäin ja tehnyt kovalla työllä yhdessä jäsentensä kanssa meille kaikille tärkeän ja upean harrastuspaikan! Paljon opeteltavaa on ja toivon, että autatte minua siinä. Toivon myös, että tulette jakamaan ilonne, surunne ja ideanne.

Päivitämme yhdistyksen nettisivuille yhteystiedot tarkemmin, tässä hallituksen kokoonpano vuodelle 2018:

Tiina Vaittinen, puheenjohtaja
Pentti Örn, jäsen, varapuheenjohtaja, jäsensihteeri
Zaida Hämäläinen, varajäsen, sihteeri
Hannu Tunkkari, jäsen, varainhoitaja
Sari Merve, jäsen
Kai Ylen, jäsen
Tiina Ylänen, jäsen
Olli Virtanen, jäsen
Hanna Pirttilahti, varajäsen

Hallitukselle sähköposti on etunimi.sukunimi (at) luhtilaukkaajat.net

Oikein riemuisaa ja menestyksekästä harrastusvuotta 2018 meille kaikille!
Tehdään tästäkin vuodesta kiva meille kaikille.

Terkuin,

Tiina