SIC ry

huhtikuu
lauantai
29
10:00

Harjoituskausi pyörähtää tällä viikolla kunnolla käyntiin, kun pentu- ja muunrotuistenkin harjoitukset saadaan vauhtiin.
Radalla kisaillaan 15.6 Tähtisprintterin tittelistä ja tänä vuonna juostaan myös kolmena tiistaina Luhti Cup.
Lisätietoja löytyy SVKL:n kilpailukalenterista. Muistakaahan myös Hyvinkään koiranäyttely, johon viimeinen ilmoittautumispäivä on 24.6.


Kaikki tämä puuhailu on teidän vuoksenne arvoisat jäsenet.

Jotta tämä kaikki tekeminen olisi sujuvaa ja kivaa meille kaikille, niin yhdistyksenne tarvitsee myös teitä. Tarvitsemme koko ajan lisää tekijöitä ja talkoolaisia, jotta saamme kaiken toteutettua tai sitten valitettavasti jonain päivänä käy niin, että esim. maastoharjoitukset jää vetämättä tai buffetti on kiinni, kun tekijöitä ei ole. Muistetaan myös, että suurin osa aktiivisimmista talkoilijoistamme omistaa koiran, jota haluaisi käydä treenaamassa, joten hekin ansaitsevat treenipäivän, eikö? Ilmoittautukaa siis mukaan tekemään, koska tehtäviä voidaan myös jakaa osalle päivää.. Joku tietenkin saattaa innostua tekemisestä kovinkin ja jaksaa omassa toimessaan läpi vuoron ja talkoilla koko kesän, mutta muistetaan huilata välillä ja ottaa kuppi kahvia.

Kuten jo aiemmin asiasta Facebookiin kirjoiteltiin, niin treenit ovat myös harjoituksia tekemiseen ja toimihenkilötehtävien harjoittelemiseen. Vieheen vetoa ei voi muuten harjoitella, kuin vetämällä. Lähettämistä lähettämällä ja ajanottoa harjoittelemalla laitteiden käyttöä ja asennusta. Kukaan ei omaa taitoja heti vaan niitä täytyy harjoitella. Joskus siis käy niin, että ajanotto ei pelaa tai harjoitus keskeytetään tai pullat palaa uuniin, koska tehtäviä harjoitellaan. Annetaanhan myös oikeus epäonnistua harjoittelussa, jotta seuraavalla kerralla onnistutaan paremmin!

Meidän yhdistyksellä on hieno yhteishenki ja tekeminen, joten pidetään siitä kiinni! Muistetaan, että suuri osa porukasta käy harrastamisen lisäksi töissä, joten jos viestiin tai ilmoittautumisiin ei välittömästi vastata, niin maltetaan hetki ja annetaan aikaa. Kyllä se vastaus sieltä tulee..
Suuri kiitos teille innokkaille talkoolaisille, jotka mahdollistatte harjoittelemisen ja kilpailemisen kaudella 2019!
Tässä vielä muutama käytännöllinen linkki, käykäähän tutustumassa.

-Tiina

Kilpailut: https://kilpailut.suomenvinttikoiraliitto.fi/kilpailukalenteri.php

Jos haluat mukaan talkoilemaan kisoihin tai näyttelyyn, niin laita viesti tiina.vaittinen (ät) luhtilaukkaajat.net tai kyseisen kilpailun kilpailunjohtajalle.
Jos olet kiinnostunut buffan/keittiön toiminnasta, niin laita viesti tiina.ylanen (ät) luhtilaukaajat.net

Lisää tietoa harjoituksista:

https://uusi.luhtilaukkaajat.net/index.php?option=com_content&view=article&id=160&Itemid=200431