SIC ry

huhtikuu
lauantai
29
10:00

Harjoituskausi 2017 vinttikoiraradalla on päättynyt syyskuun lopussa.

HuonoHuonoHuonoHuonoHuono

Harjoituskausi 2017 pyörähtää käyntiin Hyvinkään Vinttikoiraradalla

Rataprojektiryhmä ja aktiiviset talkoolaiset ovat saaneet radan siihen kuntoon että voimme aloittaa harjoittelun. Iso peltokin alkaa kuivahtaa siihen malliin että siellä voi juosta.
Paljon on vielä tekemistä, sellaista viilaamista ja naputtelua ennenkuin voidaan sanoa että projekti on valmis. Etusuoran aita on siinä vaiheessa, että radan käyttö on mahdollista, vielä tehdään tilapäinen aita ohjaamaan koirat rataa pitkin eikä 350 kopin seinään. Ajanottokoppi valmistuu ensimmäisiin kilpailuihin mennessä, joten aikoja aletaan ottaa harjoituksissa jossain vaiheessa kesällä. 350m kopin siirto tehdään mahdollisesti vasta syksyllä tai ensi talvena, syy on yksinkertainen: vesi. Alue on niin märkä että maa ei kanna raskaita ajoneuvoja ja jos on sateinen kesä niin vasta pakkanen tuo helpotuksen. Mutta tilannetta seurataan ja tehdään ensimmäisessä mahdollisessa välissä.

Kokouksessa hyväksyttiin toimintakertomus ja tilinpäätös vuodelta 2016 sekä myönnettiin toiminnantarkastajien lausunnon perusteella tili- ja vastuuvapaus vuoden 2016 hallitukselle.

Ohessa ote toimintakertomuksesta: